Petita Escola de Ponis

La Petita Escola està situada a l’entrada del Poni Club, en una zona apartada de l’Escola d’Equitació, on els alumnes més menuts estan tranquils i segurs. Disposa de les seves pròpies pistes, guardaarnesos i paddoks. Està pensada per a nens i nenes de 3 a 7 anys.

Un lloc on els infants es familiaritzen amb el material necessari per practicar la hípica, van a buscar el poni al seu paddok, el preparen per a la classe i s’inicien en la pràctica de muntar.

Les classes

Les classes s’adrecen a nens i nenes fins a 7 anys. Tenim un equip de monitors titulats que segueixen l’evolució de cada infant i els donen una atenció personalitzada.
En aquestes edats es treballa essencialment la confiança amb els ponis, el respecte als animals i a les normes, l’equilibri al pas, al trot i al galop així com els principis bàsics d’una bona equitació. Tot això mitjançant jocs i exercicis adequats. Les classes són d’una hora setmanal, en petits grups segons l’edat i el nivell.
Els alumnes que ho desitgin se’ls prepara per l'exàmen “Galop 1” i per participar a concursos del seu nivell.

Inici de les classes: Dilluns 15 de setembre de 2014
Finalització de les classes:  Divendres 19 de juny de 2015

El curs es dividirà en tres trimestres:

  • 1r Trimestre: 15/09/2014 - 20/12/ 2014
  • 2n Trimestre: 07/01/2015 - 28/ 03/2015
  • 3r Trimestre: 07/04/2015 - 19/06/2015

Altres activitats

Al marge de les classes fixes, la Petita Escola del Centre d'Equitació Poni Club Catalunya us proposa diferents activitats per a nens i nenes fins a 7 anys per tenir un primer contacte amb els ponis i passar una bona estona gaudint de la naturalesa en l’entorn de Collserola.

primer contacte

Us proposem uns ponis per llogar  i fer la VOLTA del Ponis. Es un circuit marcat per la muntanya, al voltant del Poniclub. La volta té una durada aproximada de 30 minuts i els infants van  acompanyats pels pares o un adult. Només pot anar un nen a cada poni i un adult no pot portar més d’un poni a la vegada.
Per seguretat dels nens i dels ponis, durant el recorregut està prohibit fer córrer (trotar, galopar) els ponis. Tampoc no es pot sortir del circuit marcat.

El casc s'inclou en el lloguer del poni.

Els tiquets s’han de comprar a l’oficina abans de fer la Volta del Ponis.

Horaris:

Dissabtes i diumenges, de 10:30 a 14:00 hores.

Horaris juliol, agost i festius:

Cal trucar a l'oficina per a consultar la disponibilitat i reservar l'activitat. 

primer contacte

Per a nens i nenes de 2 a 7 any.

Si voleu  estar més estona amb els ponis podeu fer un TALLER on una monitora us ensenyarà a acostar-vos al poni, a tocar-lo, abraçar-lo, respallar-lo, posar la sella i aprendre a muntar i desmuntar.

Als pares els explicarem les pautes de comportament bàsic per un bon funcionament i ells s’els enduran a fer la Volta dels Ponis.

Aquesta activitat té una durada d’una hora: mitja a la pista amb monitor i mitja amb la Volta amb els pares.

Cal reservar plaça a secretaria, al telèfon 933 716 364 o bé enviar un email mitjançant el Formulari de contacte.

Classe de prova

primer contacteSi teniu ganes d’entrar una mica més en el món de l’equitació   podeu fer una classe de prova on un monitor us ensenyarà a descobrir l’entorn dels ponis, anar a buscar-los, raspallar-los, cuidar-los, posar la muntura i finalment muntar-los.

Aquesta activitat té una durada d’una hora i cal inscriure’s prèviament a secretaria trucant al 933 716 364 o a través del nostre formulari de contacte. Preu: 15€

Fes la teva festa al Poni Club

Festa

Al Poni Club pots celebrar el teu aniversari, o qualsevol altre esdeveniment, i passar-t'ho bé amb els amics i amigues muntant en poni en un entorn natural.

Les activitats amb els ponis estan dirigides per un o diversos monitors.

Us facilitarem les invitacions juntament amb un mapa de situació del Poni Club, per tal que els vostres convidats puguin arribar-hi fàcilment.

A la Petita Escola tenim taules i cadires, de manera que podreu portar el berenar i bufar les espelmes un cop hagi finalitzat l’activitat. Les instal·lacions s’han de deixar a l'hora convinguda, netes i endreçades tal i com les hareu trobades.

Horaris:

Dissabtes i diumenges a la tarda.

Per reservar el dia, poseu-vos en contacte amb la nostra oficina.

Per a més informació, consulteu-nos a través del Formulari de contacte o al telèfon 93 371 63 64

Petita Escola de Ponis
Petita Escola de Ponis
Petita Escola de Ponis
Petita Escola de Ponis
Petita Escola de Ponis
Davant del guardarnes
Petita Escola de Ponis
Petita Escola de Ponis
Fent classe
Petita Escola de Ponis
Petita Escola de Ponis
Petita Escola de Ponis
Petita Escola de Ponis
Petita Escola de Ponis
Petita Escola de Ponis
Petita Escola de Ponis